About me

Oduvek sam najviše voleo da mislim. Tragao sam za nekom univerzalnom istinom i opštim smislom. Donekle sam u tome uspeo i shvatio da je univerzalna istina to da svako treba da nađe svoj sopstveni smisao.

Zovem se Filip Stojković. Bavim se psihologijom, savetovanjem i psihoterapijom. Takođe autor sam i voditelj radionica, treninga, edukativnih i iskustvenih grupa koje se bave važnim životnim poljima. Edukator sam OLI Centra koji edukuje psihoterapeute, psihološke savetnike, life i poslovne koučeve. Individualna, porodična, partnerska i grupna terapija i savetovanje su moj omiljeni način rada.

Bavim se transakcionom analizom relacionog i integrativnog pristupa i O.L.I. psihodinamskom integrativnom psihoterapijom. U svom radu sa klijentima koristim i druge psihoterapijske modalitete kao što su REBT, KBT, geštalt i psihodrama.

Iza sebe imam i višegodišnje iskustvo rada u prosveti, osnovnom i srednjoškolskom obrazovanju. Osmislio sam, organizovao i vodio više edukativno-iskustvenih i psihoterapijskih grupa koje sa radom počinju nekoliko puta godišnje svake godine, kao i radionica sa različitim temama koje pokrivaju važna životna polja poput ljubavi, emocija, rada, asertivnosti… Ovde ću pisati o svojim iskustvima u psihoterapiji, kako iz svoje perspektive dok sam sedeo na kauču, tako i iz sadašnje perspektive terapeuta. Deliću sa vama svoja razmišljanja, zaključke i priče. Nadam se da će vam biti korisno.

Ukoliko želite da radite na sebi, želite da otkrijete svoje skrivene potencijale, da unapredite svoje veštine u bliskosti, komunikaciji, prijateljstvu ili partnerskim odnosima, ili imate neki problem a verujete da vam u nečemu od toga ja mogu pomoći budite slobodni da me kontaktirate. Možete mi pisati, postaviti pitanje, deliti sa mnom ono što želite ili zakazati termin za savetovanje ili psihoterapiju.